Black Friday

Black Friday

50% på hele brillen

Fra 25. november til 8. december

Black Friday er tilbage, og du får lige nu halv pris på hele brillen. Det vil sige alle stel, glas og tillæg. Tilbuddet gælder ikke kun Black Friday, men allerede fra mandag den 25. november og helt til søndag den 8. december. Kom og vær med til Black Friday hos Louis Nielsen.Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Dit syn ser vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. 

Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. 

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. 

Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. 

Vilkår og betingelser

50% på briller fra prisgruppe 795 kr. og op. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Rabatten gives også på glas fx. flerstyrkeglas og på tillægsydelser. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. Gælder fra 25. november til 8. december ©2019 Specsavers.