Børnebriller 2for1

Børnebriller - 2for1

Med fuld fart i hverdagen, fodboldtræning, gymnastik og lektielæsning er et ekstra par briller ofte rare at have. Køb et par børnebriller fra prisgruppe 795,- og få et ekstra par med i købet, så er I sikret. Enkeltstyrkeglas indeks 1,5 er med i begge par.

Vores børnebriller findes i mange forskellige farver og modeller. Kig ind hos jeres nærmeste Louis Nielsen butik og gå på opdagelse i vores store udvalg fra fx. Disney og Disney Princess.Bestil synstest

Få glæde af vores fordelagtige tilbud - book en synstest her:

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover.
KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

2for1 børnebriller gælder ved køb af briller fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Kan ikke kombineres med øvrige tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2018 Specsavers.