Briller og kontaktlinser kun 40 kr.

Vi fejrer 40 års fødselsdag

Du får briller og kontaktlinser til kun 40 kr.

Briller og kontaktlinser kun 40 kr. 

Gennem 40 år har vi leveret et godt syn og altid til en god pris. Vores 40 års fødselsdag er selvfølgelig ingen undtagelse. Lige nu får du briller inkl. enkeltstyrkeglas til kun 40 kr. og kontaktlinser til kun 40 kr. pr. måned. Men skynd dig, tilbuddet gælder kun til 4. november. Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Brille til 40 kr. inkluderer enkeltstyrkeglas (indeks 1,5), førpris op til 495 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud og gælder indtil 4. november. Linser til 40 kr. pr. måned i 2 måneder, førpris op til 563 kr. pr. måned. Forsendelse og kontrolbesøg er inkluderet. Brilleordning er ikke inkluderet. Tilbuddet gælder abonnementer, der tegnes inden 4. november, og kun for nye kunder, som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned. ©2018 Specsavers.