Danmarks billigste 1-dagslinser – Inklusiv briller

Nu med briller til de linsefrie dage – uden ekstra betaling!

Få et fuldtidsabonnement på Danmarks billigste 1-dagslinser til kun 138 kr. om måneden, så kan du kvit og frit vælge et par brille med enkeltstyrkeglas fra vores store brillekollektion i prisgruppe 795 kr. – hvert år. (gælder både Totalabonnement og Økonomiabonnement). Ønsker du et par briller fra en dyrere prisgruppe, får du 795 kr. i rabat. Ønsker du andre glas eller tillæg til brillen, får du 50% i rabat på disse.

Danmarks billigste 1-dagslinser! Kun 138 pr. mdr. Leveret lige til døren

Som altid hos Louis Nielsen får du god pris, god kvalitet og god rådgivning. Det gælder også for landets billigste 1-dagslinser – easyvision daily virision. For kun 138 kr. om måneden får du en samlet pakke med linser til hver dag, levering til døren og kontrol efter behov. Det tilbud er der ingen, der kan slå! Kom ind og hør mere.

Køb af kontaktlinser for første gang begynder ofte med en synstest. Book tid nemt og bekvemt her:

Vilkår og betingelser

Tegn et fuldtidsabonnement og få et par komplette briller med i abonnementet som bonus. Der kan vælges frit i prisgruppe 795 kr. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. For andre glas og tillægsydelser, som fx antirefleksbehandling, skal der betales ekstra, men der gives 50% i rabat på disse. Synstest til bonusbrillen er gratis (normalpris 195 kr.).  Tilbuddet er personligt og kan kun indløses af den person, der har tegnet abonnementet. Tilbuddet gælder hvert år, så længe abonnementet løber. 1-dagslinserne easyvision daily virision koster 138 kr./måned. Forsendelse og årligt eftersyn er inkluderet. ©2017 Specsavers.