Alle designerbriller 500 kr.

Alle designerbriller 500 kr.

Før op til 1895 kr.

Alle designerbriller kun 500 kr.

Lige nu får du designerbriller til kun 500 kr. Ja, kun 500 kr. I vores kollektion af designerbriller finder du kendte mærker som Marc Jacobs, Kenzo, Day Birger et Mikkelsen, Hugo, Tommy Hilfiger og mange mange flere. Enkeltstyrkeglas er som altid med i prisen. Tilbuddet gælder selvfølgelig alle vores designerbriller, men kun til 23. februar. Kig ind og lad os hjælpe med at finde et par til dig.Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder

Karen Millen
Lyle & Scott
will.i.am
G-Star
DAY BIRGER ET MIKKELSEN
Kylie Minogue

Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

Vilkår og betingelser

Førpris 1495 til 1895 kr. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Andre glas og tillægsydelser til normalpriser. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. Gælder til 23. februar. ©2020 Specsavers.