Spar 75% på Designerbriller

Spar 75% på designerbriller

Skynd dig, gælder kun til 20. april

Spar 75% på designerbriller

Hos Louis Nielsen giver vi lige nu hele 75% rabat på den nyeste brillemode fra kendte mærker som Day, Balmain, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger og mange flere designerbriller fra 1495 kr.* - Se udvalget her

* Skynd dig, tilbuddet gælder kun til og med den 20. april, og gælder ikke HUGO & MARC JACOBS. Dette tilbud kan ikke kombineres med vores andre tilbud.


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Vi kalder den KompletSyn, fordi det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af ni uafhængige, højt specialiserede danske øjenlæger. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.  

Vilkår og betingelser

*75% rabat på briller fra prisgruppe 1495 kr. og op (gælder ikke HUGO og Marc Jacobs). Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Andre glas og tillægsydelser til normalpriser. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 20. april 2019 eller så længe lager haves. ©2019 Specsavers