Køb briller fra 795 kr. og få gratis flerstyrkeglas

Få gratis flerstyrkeglas

ved køb af briller fra 795 kr.

Når du køber briller, er det som regel prisen på glas, der overrasker mest. Hos Louis Nielsen er enkeltstyrkeglas altid inkluderet. Hvis du har brug for flerstyrkeglas, kan du også få standard flerstyrkeglas med i prisen, når du køber et par briller fra 795 kr.

Synet ændrer sig med alderen af helt naturlige årsager. Det er derfor sandsynligt, at du får brug for flerstyrkeglas, når du er over 40 år. Flerstyrkeglas er glas med glidende overgang, som passer til alle synsbehov og giver dig mulighed for at se klart på alle afstande, uanset om du kører bil, sidder foran computeren, er på shopping eller sidder og læser. 

Altid 800 kr. i rabat

Flerstyrkeglas fås med læsefelt i fire forskellige størrelser. Når du køber et par briller fra 795 kr. og op, får du 800 kr. i rabat, uanset hvilken størrelse læsefelt du vælger.

Standard0 kr.(normalpris 800 kr.)
Premium1200 kr.(normalpris 2000 kr.)
Elite2000 kr.(normalpris 2800 kr.)
Individuel2500 kr.(normalpris 3300 kr.)

Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn. .

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.  

Vilkår og betingelser

Køb stel fra 795 kr. og få standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) med i købet (normalpris 800 kr.). Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. ©2019 Specsavers.