Køb briller fra 795 kr. og få gratis flerstyrkeglas

Få gratis flerstyrkeglas

ved køb af briller fra 795 kr.

Når du køber briller, er det som regel prisen på glas, der overrasker mest. Hos Louis Nielsen er enkeltstyrkeglas altid inkluderet. Hvis du har brug for flerstyrkeglas, kan du også få standard flerstyrkeglas med i prisen, når du køber et par briller fra 795 kr.

Synet ændrer sig med alderen af helt naturlige årsager. Det er derfor sandsynligt, at du får brug for flerstyrkeglas, når du er over 40 år. Flerstyrkeglas er glas med glidende overgang, som passer til alle synsbehov og giver dig mulighed for at se klart på alle afstande, uanset om du kører bil, sidder foran computeren, er på shopping eller sidder og læser. 

Altid 800 kr. i rabat

Flerstyrkeglas fås med læsefelt i fire forskellige størrelser. Når du køber et par briller fra 795 kr. og op, får du 800 kr. i rabat, uanset hvilken størrelse læsefelt du vælger.

Standard0 kr.(normalpris 800 kr.)
Premium1200 kr.(normalpris 2000 kr.)
Elite2000 kr.(normalpris 2800 kr.)
Individuel2500 kr.(normalpris 3300 kr.)


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Køb stel fra 795 kr. og få standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) med i købet (normalpris 800 kr.). Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. ©2018 Specsavers.