Fødselsdage er bedre med venner

Fødselsdag medgode priser? Yes!

 

42 år og vi fortsætter med gode priser

Fødselsdage er noget særligt, og vi synes, at det er vigtigt at fejre dagen med nogen, der er særlige for os - dig.

Vi inviterer dig til at fejre vores 42 år med gode priser. Hos Louis Nielsen får du altid gratis glas, når du køber stel fra 795 kr. Vælg mellem flerstyrkeglas, farveskiftende glas eller tynde og lette glas. Spar 800 kr. Og lige nu inklusive gratis synstest, men kun til 4. oktober.

For at gøre tingene endnu bedre kan du nu også bestille dine briller online. Vælg stel og følg guiden på vores hjemmeside.

 


 

Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler,at dufår det tjekket regelmæssigt, for at sikredit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

Vilkår og betingelser

Køb stel fra prisgruppe 795 kr. til 1895 kr. og få valgfrie glas med i prisen. Vælg mellem: Standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) (værdi 800 kr.), enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) med farveskift (værdi 800 kr.) eller tynde og lette enkeltstyrkeglas (indeks 1,6) (værdi 800 kr.). Gratis synstest ved køb af stel fra 795 kr. til 1895 kr. indtil 4/10, normalpris 245 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud. ©2020 Specsavers.