Fødselsdagstilbud

Se vores gode fødselsdagstilbud

Det kan altid betale sig at gå i Louis Nielsen, men lige nu fejrer vi fødselsdag, og vores briller er derfor endnu billigere, end de plejer. Vælg mellem briller inkl. glas med glidende overgang, tynde glas med antirefleks og enkeltstyrkeglas med antirefleks fra kun 795 kr. Du sparer op til 800 kr. Men skynd dig, gælder kun til 19. november.Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Kun hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Brille inkl. standardglas med glidende overgang (indeks 1,5) eller brille inkl. tynde og lette glas med antirefleks (indeks 1,6) eller brille inkl. enkeltstyrkeglas med antirefleks fås ved køb af stel fra prisgruppe 795 kr. og op. Du sparer op til 800 kr. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 19. november 2017. ©2017 Specsavers.