Halv pris på glas med glidende overgang

50% rabat på alle glas med glidende overgang

Når du køber briller, er det ofte prisen på glas, der overrasker, men nu er der masser af penge at spare. Lige nu giver vi nemlig 50% rabat på alle glas med glidende overgang. Og når vi siger alle, så mener vi alle. Du kan derfor spare op til 1650 kr. på glas med glidende overgang. Uanset hvilke glas med glidende overgang du vælger, får du dem til halv pris lige nu. Men skynd dig, tilbuddet gælder kun til 19. november. 

 

Halv pris på alle glas med glidende overgang

  • Standard glas med glidende overgang før 800 kr. nu 400 kr.
  • Premium glas med glidende overgang før 2000 kr. nu 1000 kr.
  • Elite glas med glidende overgang før 2800 kr. nu 1400 kr.
  • Individuel glas med glidende overgang før 3300 kr. nu 1650 kr.


Bestil tid til synstest her

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Kun hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

* Ved køb af stel fra 195 kr. 50% rabat på alle glas med glidende overgang ved køb af stel fra prisgruppe 195 kr. og opefter. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 19. november. ©2017 Specsavers.