Fri opgradering af glas - Glidende overgang

Træt af at tage læsebrillerne af og på?

Fri opgradering af glas betyder, at du får rabat når du køber briller med glidende overgang.  Vælg et stel fra prisklassen 795 og få standard glas med glidende overgang med i handlen (indeks 1.5). Du kan også vælge mellem flere typer af glas med bredere synsfelt, så brillen passer lige til dig, så sparer du penge på den komplette brille. Se de forskellige glastyper, og kvaliteter du kan vælge imellem herunder.

Standardglas med glidende overgang (indeks 1.5) er med i prisen fra 795 kr. og op. Hvis du vælger et af vores andre glas med glidende overgang får du 700 kr. i rabat. Du kan vælge mellem flere typer af glas med bredere synsfelt, så brillen passer lige præcis til dig.

Standard

Glassene giver et klart syn på lang afstand, på mellemdistancen og tæt på, men der er et område med blødt fokus i udkanten af dit synsfelt. 0 kr. ved køb af stel fra 795 kr.

Premium

Glassene passer til flere forskellige stel end standardglas og giver dig et større skarpt synsfelt på lang afstand og på mellemdistancen end standardglas. Spar 700 kr. på glas ved køb af stel fra 795 kr. (normalpris for glas 1400 kr.)

Hele brillen 1495 kr.

Elite

Glassene har et stort synsfelt med skarpt syn på lang afstand, på mellemdistancen og tæt på med et minimalt område med blødt fokus.

Spar 700 kr. på glas ved køb af stel fra 795 kr. (normalpris for glas 2100 kr.) Hele brillen 2195 kr.

Individuel

Glassene giver dig fremragende klarhed og vores bredeste og skarpeste synsfelt på lang afstand, mellemdistancen og tæt på.

Spar 700 kr. på glas ved køb af stel fra 795 kr. (normalpris for glas 2800 kr.) Hele brillen 2895 kr.

Et brillekøb starter ofte med en synstest. Book nemt og bekvemt tid her:

Vilkår og betingelser

Standard glas med glidende overgang (indeks 1.5). Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller tilbud.
KompletTilfreds gælder 3 måneder fra køb. © 2014 Specsavers.