40% på glas eller designerbriller

Vi fejrer 40 års fødselsdag

Du får 40% på glas eller designerbriller

Siden 1978 har vi leveret et godt syn til en god pris. Det gælder selvfølgelig også vores 40 års fødselsdag, som vi fejrer med et ekstra godt tilbud til dig. Lige nu får du ikke mindre end 40% rabat på glas eller designerbriller. Tilbuddet gælder til 2. december. Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her.

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

40% rabat på alle glas og tillægsydelser ved køb af stel fra prisgruppe 795 kr. og opefter. 40% rabat på briller fra prisgruppe 1495 kr. og opefter. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Andre glas og tillægsydelser til normalpriser. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. Gælder indtil 2. december. ©2018 Specsavers.