Briller med glidende overgang fra 795 kr.

Altid lave priser på glidende overgang

Køb et par briller hos Louis Nielsen fra 795 kr. og få glas med glidende overgang med i prisen. Nutidens glas med glidende overgang er behagelige at bruge. De giver dig optimalt syn på korte og lange afstande samt et bredere synsfelt. Vælger du en anden type glidende overgang end i vores standard glas, modtager du en rabat på 700 kr.

Husk, at hos Louis Nielsen er glas altid inkluderet i prisen. Så besøg os i dag og vælg et par briller med glidende overgang og spar penge - book en aftale nedenfor.Bestil synstest

Få glæde af vores super tilbud ved at booke en aftale her.

KompletSyn - Synstest og sundhedstjek?

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Betingelser

Standardglas med glidende overgang (indeks 1,5). Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud.