Køb briller fra 795 kr. og få gratis antirefleks og hærdning

Få gratis enkeltstyrkeglas med antirefleks og hærdning

ved køb af briller fra 795 kr.

Hos Louis Nielsen er enkeltstyrkeglas altid inkluderet i prisen, men vi tilbyder også gratis standard flerstyrkeglas ved køb af stel fra 795 kr. Hvis du ikke har brug for flerstyrkeglas, får du i stedet glas med antirefleks og hærdning, uden at det koster ekstra. Hvis du vælger en anden slags behandling af dine glas, får du 500 kr. i rabat.

Antirefleksbehandling og hærdning af glassene beskytter dine brilleglas og minimerer ridser på glassene. Samtidig slipper du for irriterende genskin og refleksioner i dine brilleglas fra for eksempel computerskærm og billygter. Du får desuden et klarere syn, dine brilleglas vil også se pænere ud, og det er nemmere at se dine øjne gennem glasset.  

Fordele ved antirefleks og hærdning

  • Forbedrer udseendet af dine brilleglas
  • Gør dine øjne mere synlige gennem glasset
  • Beskytter dine brilleglas og minimerer ridser
  • Reducerer refleksioner fra skærme og billygter

Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn. .

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.  

Vilkår og betingelser

Køb stel fra 795 kr. og få enkeltstyrkeglas med antirefleks og hærdning (indeks 1,5) med i købet (normalpris 500 kr.). Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. ©2019 Specsavers.