Køb briller fra 795 kr. og få gratis antirefleks og hærdning

Få gratis enkeltstyrkeglas med antirefleks og hærdning

ved køb af briller fra 795 kr.

Hos Louis Nielsen er enkeltstyrkeglas altid inkluderet i prisen, men vi tilbyder også gratis standard flerstyrkeglas ved køb af stel fra 795 kr. Hvis du ikke har brug for flerstyrkeglas, får du i stedet glas med antirefleks og hærdning, uden at det koster ekstra. Hvis du vælger en anden slags behandling af dine glas, får du 500 kr. i rabat.

Antirefleksbehandling og hærdning af glassene beskytter dine brilleglas og minimerer ridser på glassene. Samtidig slipper du for irriterende genskin og refleksioner i dine brilleglas fra for eksempel computerskærm og billygter. Du får desuden et klarere syn, dine brilleglas vil også se pænere ud, og det er nemmere at se dine øjne gennem glasset.  

Fordele ved antirefleks og hærdning

  • Forbedrer udseendet af dine brilleglas
  • Gør dine øjne mere synlige gennem glasset
  • Beskytter dine brilleglas og minimerer ridser
  • Reducerer refleksioner fra skærme og billygter


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Køb stel fra 795 kr. og få enkeltstyrkeglas med antirefleks og hærdning (indeks 1,5) med i købet (normalpris 500 kr.). Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. ©2018 Specsavers.