Gratis briller ved køb af synstest til 195 kr.

Synstest med sundhedstjek til 195 kr. inklusive gratis briller

Hos Louis Nielsen får du lige nu et par gratis briller inklusive enkeltstyrkeglas, når du køber en synstest med sundhedstjek til 195 kr. Du kan frit vælge mellem alle briller i prisgruppe 195 kr. 

Vores synstest med sundhedstjek er en omfattende undersøgelse af dit syn og øjnenes sundhed, som vi altid tilbyder til 195 kr. 

Gratis briller ved køb af synstest med sundhedstjek gælder kun til 3. juni.KompletSyn - synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde.

Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge.

Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Kun hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Gælder briller i prisgruppe 195 kr. inkl. enkeltstyrkeglas (indeks 1,5). På alle øvrige briller gives 195 kr. i rabat. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 3. juni 2017 ©2017 Specsavers