Danmarks billigste 1-dagslinser

Prøv Danmarks billigste 1-dagslinser fra kun 138 kr. pr. måned

Få endagslinser for kun 138 kr. om måneden

Hos os får du Danmarks billigste abonnement på 1-dagslinser fra kun 138 kr. pr. måned, og når du tegner et abonnement, giver vi dig oven i købet et par gratis briller hvert år. Gælder briller op til 795 kr. inklusive enkeltstyrkeglas. Det kan derfor godt betale sig at have både briller og linser, hvis du spørger os.

Vores linseabonnement er en samlet pakke, som endvidere inkluderer fri forsendelse af linser hjem til dig og løbende kontrol af dit syn og dine linser hos vores optikere. Se eksempler på gratis briller herunder og find mange flere i din lokale Louis Nielsen butik.Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Tegn et fuldtidsabonnement på kontaktlinser og få et par briller fra én af vores prisgrupper op til 795 kr. uden beregning. Hvis du vælger en dyrere prisgruppe, får du 795 kr. i rabat. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Andre glas og tillægsydelser får du til halv pris ift. prisliste. Tilbuddet er personligt og kan kun indløses af den person, der har tegnet abonnementet. Tilbuddet gælder hvert år, så længe abonnementet løber. Forsendelse, evt. væske og kontroller er inkluderet. Kan ikke kombineres med 2for1 og tilbud. ©2019 Specsavers.