Få gratis flerstyrkeglas eller enkeltstyrkeglas med antirefleks

Gratis flerstyrkeglas

eller enkeltstyrke med antirefleks ved køb af stel fra 495 kr.Kun til 6. oktober 2019.

Få gratis flerstyrkeglas eller gratis enkeltstyrkeglas med antirefleks

Vi fejrer fødselsdag med et godt tilbud til dig. Du får gratis flerstyrkeglas eller enkeltstyrkeglas med antirefleks, når du køber stel fra 495 kr. 

Du sparer 800 kr. på standard flerstyrkeglas og får selvfølgelig 800 kr. i rabat, hvis du vælger et dyrere flerstyrkeglas. Du kan vælge mellem premium, elite og individuel med bredere synsfelt, som giver klarere syn på alle afstande. 

Har du brug for enkeltstyrkeglas, så får du lige nu antirefleks og hærdning med i prisen. Normalpris 500 kr. 

Men skynd dig, tilbuddene gælder kun til 6. oktober 2019.


Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Dit syn ser vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Vi kalder den KompletSyn, fordi det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr. 

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. 

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred. 

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering. 

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn. 

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

Vilkår og betingelser

Køb stel fra 495 kr. og op og få indeks 1,5 standard flerstyrkeglas (normalpris 800 kr.) eller indeks 1,5 enkeltstyrkeglas med antirefleks og hærdning (normalpris 500 kr.) med i købet. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. Gælder til 6. oktober 2019. ©2019 Specsavers.