Gratis opgradering af dit brilleglas - Spar op til 800 kr.

Frit valg af glas? Yes!

Køb stel fra 795 kr. og vælg mellem gratis flerstyrkeglas, farveskiftende glas, tynde og lette glas, glas med antirefleks eller solbrilleglas

Frit valg af glas

Hos Louis Nielsen er enkeltstyrkeglas altid med i prisen, men når du køber stel fra 795 kr. og op, får du frit valg af glas oven i købet. Du kan frit vælge mellem gratis flerstyrkeglas eller en af fire forskellige glastillæg til enkeltstyrkeglas:

  • Gratis antirefleksbehandling
  • Gratis tynde og lette glas (indeks 1,6)
  • Gratis farveskiftende glas
  • Gratis solbrilleglas med UV-beskyttelse

Uanset hvad du vælger, sparer du op til 800 kr. på glas, der passer lige til dig. Hvis du vælger mere end et tillæg til glas, får du de dyreste glas gratis og betaler kun for andre tilvalg. . Og med alle vores stel og glas får du oven i købet 2 års garanti.

Bestil en synstest med sundhedstjek hos vores faguddannede optikere i dag, og lad os hjælpe med at finde de helt rigtige briller til dig. Som en ekstra service kan du nu også bestille briller med enkeltstyrkeglas online. Du vælger blot de briller, du godt kan lide, og følger anvisningerne på hjemmesiden.Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

Vilkår og betingelser

Køb stel fra prisgruppe 795 kr. til 1895 kr. og få valgfrie glas med i prisen. Vælg mellem: Standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) (værdi 800 kr.), enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) med antirefleks og hærdning (værdi 500 kr.), tynde og lette enkeltstyrkeglas (indeks 1,6) (værdi 800 kr.), enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) med farveskift (værdi 800 kr.) eller enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) med UV-filter og let tonede eller indfarvede glas (værdi 400 kr.). Briller med flerstyrkeglas kan ikke købes online. Kan ikke kombineres med andre tilbud. ©2020 Specsavers.