Køb briller fra 795 kr. og få gratis antirefleks og hærdning eller standard flerstyrkeglas

Få gratis enkeltstyrkeglas med antirefleks eller gratis flerstyrkeglas

ved køb af briller fra 795 kr. og op

Når du køber briller, er det som regel prisen på glas, der overrasker mest. Sådan behøver det ikke være. Hos Louis Nielsen får du gratis enkeltstyrkeglas med antirefleks og hærdning eller gratis standard flerstyrkeglas, når du køber stel fra 795 kr.

Fordele ved enkeltstyrkeglas med antirefleks og hærdning

Antirefleksbehandling og hærdning af glassene beskytter dine brilleglas og minimerer ridser på glassene. Samtidig slipper du for irriterende genskin og refleksioner i dine brilleglas fra for eksempel computerskærm og billygter. Du får desuden et klarere syn, dine brilleglas vil også se pænere ud, og det er nemmere at se dine øjne gennem glasset.

  • Forbedrer udseendet af dine brilleglas
  • Gør dine øjne mere synlige gennem glasset
  • Beskytter dine brilleglas og minimerer ridser
  • Reducerer refleksioner fra skærme og billygter

Fordele ved flerstyrkeglas

Synet ændrer sig med alderen af helt naturlige årsager. Det er derfor sandsynligt, at du får brug for flerstyrkeglas, når du er over 40 år. Flerstyrkeglas er glas med glidende overgang, som passer til alle synsbehov og giver dig mulighed for at se klart på alle afstande, uanset om du kører bil, sidder foran computeren, er på shopping eller sidder og læser. Flerstyrkeglas fås med læsefelt i fire forskellige størrelser:

Standard0 kr.(normalpris 800 kr.)
Premium1200 kr.(normalpris 2000 kr.)
Elite2000 kr.(normalpris 2800 kr.)
Individuel2500 kr.(normalpris 3300 kr.)

 

Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler,at dufår det tjekket regelmæssigt, for at sikredit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

 

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

 

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn. .

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.  

 

Vilkår og betingelser

Køb stel fra 795 kr. og op og få standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) med i købet (normalpris 800 kr.) eller enkeltstyrkeglas med antirefleks og hærdning (indeks 1,5) med i købet (normalpris 500 kr.). Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. ©2020 Specsavers.