Prøv kontaktlinser gratis resten af året

Få gratis 1-dagslinser resten af året

Linser giver dig følelsen af frihed til at gøre alle de ting, du gerne vil, uden du behøver at tænke på, om dine briller er i vejen. Vi har Danmarks billigste 1-dagslinser fra kun 138 kr. pr. måned, som du lige nu får chancen for at prøve helt gratis. Så måske skulle du også overveje linser og mærke friheden? Kom ind til din lokale Louis Nielsen og få gratis kontaktlinser resten af året. Tilbuddet gælder til 19. november.


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Vilkår og betingelser

Tegn abonnement på Danmarks billigste 1-dagsliner – Easyvision Daily Virision – og få gratis 1-dagslinser resten af året eller 138 kr. i rabat pr. måned på andre 1-dagslinser. Normalpris 138 kr. pr. måned. Forsendelse og kontrolbesøg er inkluderet. Brilleordning er ikke inklusiv. Tilbuddet gælder kun abonnementer, der tegnes inden 19. november 2017, og kun for nye kunder, som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned. ©2017 Specsavers.