Prøv kontaktlinser gratis i 3 måneder

Vi fejrer fødselsdag

Få gratis kontaktlinser i 3 måneder

Hip, hip, hurra! Lige nu fejrer vi fødselsdag, og du får gratis kontaktlinser i tre måneder, når du tegner et abonnement på 1-dagslinser. Fragt og efterfølgende linsekontrol koster selvfølgelig ikke ekstra. Du sparer 138 kr. pr. måned. Men skynd dig, tilbuddet gælder kun til 6. oktober 2019.

Dit syn ser vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Vi kalder den KompletSyn, fordi det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. 

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred. 

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn. 

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

Vilkår og betingelser

Tegn abonnement på Danmarks billigste 1-dagsliner – Easyvision Daily Virision – og få gratis 1-dagslinser i tre måneder eller 138 kr. i rabat pr. måned på andre 1-dagslinser. Normalpris 138 kr. pr. måned. Forsendelse og kontrolbesøg er inkluderet. Brilleordning er ikke inkluderet. Tilbuddet gælder kun abonnementer, der tegnes inden 6. oktober 2019, og kun for nye kunder, som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned. ©2019 Specsavers