Prøv kontaktlinser gratis i 3 måneder

Hun gør. Sku' du?

Prøv kontaktlinser gratis i 3 måneder

Kontaktlinser giver dig følelsen af frihed til at gøre alle de ting, du gerne vil, uden at du behøver at tænke på, om dine briller er i vejen. Vi har Danmarks billigste 1-dagslinser fra kun 138 kr. pr. måned, som du lige nu får chancen for at prøve helt gratis. Så måske skulle du også overveje linser og mærke friheden? Kom ind til din lokale Louis Nielsen og prøv kontaktlinser helt gratis i tre måneder. Tilbuddet gælder til 7. oktober.


Bestil synstest

Få glæde af vores super tilbud ved at booke en aftale her.

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Tegn abonnement på Danmarks billigste 1-dagsliner – Easyvision Daily Virision – og få gratis 1-dagslinser i tre måneder eller 138 kr. i rabat pr. måned på andre 1-dagslinser. Normalpris 138 kr. pr. måned. Forsendelse og kontrolbesøg er inkluderet. Brilleordning er ikke inkluderet. Tilbuddet gælder kun abonnementer, der tegnes inden 7. oktober, og kun for nye kunder, som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned. ©2018 Specsavers