Gratis synstest med sundhedstjek

Ekstra tryghed for dit syn og dine øjne

Vores synstest med sundhedstjek er bedre end nogensinde før. Som altid kommer undersøgelsen rundt om både dit syn og øjnenes sundhed, hvor vi udover den normale synstest tager et digitalt farvebillede af nethinden og trykmåling af øjnene efter behov, men som noget nyt kan vi også tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. KompletSyn – synstest med sundhedstjek er derfor ekstra tryghed for dit syn og dine øjne. Fås kun hos Louis Nielsen og lige nu helt gratis til og med 24. september.


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Kun hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Alle vores medarbejdere er specialuddannede til at udføre KompletSyn undersøgelserne. Derudover arbejder Louis Nielsen sammen med Mølholm Forsikring og kan trække på ekspertise og erfaring fra special- og øjenlæger i Mølholm Forsikrings landsdækkende behandlernetværk. Optikeren stiller ingen diagnose og i tilfælde af, at optikeren ser noget, som vurderes at være unormalt, vil optikeren henvise til at søge alment praktiserende læge eller øjenlæge. Alle elementer af KompletSyn er inkluderet, såfremt de er tilgængelige og optikeren vurderer, at der er behov for undersøgelsen. Gratis KompletSyn gælder til 24. september 2017. Normalpris 195 kr. ©2017 Specsavers.