Gratis synstest med sundhedstjek

Din øjensundhed - Synstest til 0 kr.

Ingen kender dine øjne, som vi gør
 

Ekstra tryghed for dit syn og dine øjne

Lige nu får du en gratis synstest med sundhedstjek, som ikke kun tester synet, men også tjekker dine øjnes sundhed og dit generelle helbred. Hvis vores optikere vurderer, at der er tegn på en øjensygdom eller andre helbredsproblemer, sendes sagen straks videre til vores eget øjenlægenetværk med ni uafhængige, højt specialiserede danske øjenlæger, som i løbet af 72 timer giver deres vurdering og udarbejder en præcis henvisning videre i sundhedssystemet, hvis det er nødvendigt. 

Vi er glade for og stolte af vores øjenlægenetværk, som er det eneste i den danske optikerbranche. 


Gratis synstest med sundhedstjek gælder til 7. april 2019.

 


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Vi kalder den KompletSyn, fordi det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af ni uafhængige, højt specialiserede danske øjenlæger. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover. 

 

Vilkår og betingelser

Vores medarbejdere er specialuddannede til at udføre KompletSyn undersøgelserne. Optikeren stiller ingen diagnose og i tilfælde af, at optikeren vurderer, der er tegn på eventuel øjensygdom eller andre helbredsproblemer, sendes sagen videre til vores eget øjenlægenetværk, bestående af ni uafhængige, højt specialiserede danske øjenlæger, som i løbet af højst 72 timer vurderer patientsagen, og udarbejder en præcis henvisning videre i sundhedssystemet, såfremt det er nødvendigt. Alle elementer af KompletSyn er inkluderet, såfremt de er tilgængelige og optikeren vurderer, at der er behov for undersøgelsen. Gratis synstest med sundhedstjek gælder til 7. april 2019. Normalpris 245 kr. ©2019 Specsavers