Gratis synstest med sundhedstjek

Får du alt dette hos din optiker for 0 kr.?

KompletSyn synstest og sundhedstjek - Kun hos Louis Nielsen

KompletSyn er en omfattende synstest med sundhedstjek af dine øjne, foretaget med det mest avancerede udstyr. Udover den almindelige synstest tager vi et digitalt farvebillede af nethinden og trykmåling af øjnene. Vores KompletSyn synstest kan hjælpe med at afdække øjensygdomme, såsom grøn stær og AMD (forkalkning i øjnene). Den digitale øjenmåling sikrer dig, at både brillestel og glassene er præcist tilpasset dig og dine behov.

KompletSyn undersøgelsen består af:

  • Indledende undersøgelse
  • Elektronisk undersøgelse
  • Digitalt billede af øjets nethinde
  • Måling af tryk i øjnene
  • Synstest – måling af brille eller kontaktlinse styrke
  • Afklaring omkring styrke til brilleglas eller kontaktlinser, og general afklaring af øjnenes sundhedstilstand
  • Ved køb af brilleglas fortages en digital opmåling, som sikrer at glas og stel tilpasses netop dig og dine behov
  • Registrering og opdatering af journal

Lige nu får du en gratis synstest med sundhedstjek hos Louis Nielsen og sparer 195 kr.

Bestil synstest

Få glæde af vores stærke tilbud og book en aftale her.

 

KompletSyn - Synstest og sundhedstjek?

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Betingelser

Alle vores medarbejdere er specialuddannede til at udføre KompletSyn undersøgelserne. Derudover arbejder Louis Nielsen sammen med Mølholm Forsikring og kan trække på ekspertise og erfaring fra special- og øjenlæger i Mølholm Forsikrings landsdækkende behandlernetværk. Optikeren stiller ingen diagnose og i tilfælde af, at optikeren ser noget, som vurderes at være unormalt, vil optikeren henvise til at søge alment praktiserende læge eller øjenlæge. Alle elementer af Kompletsyn er inkluderet, såfremt de er tilgængelige. Gratis synstest indtil 15. april 2017. ©2017 Specsavers.