50% på briller, solbriller og kontaktlinser

HALV PRIS

på briller, solbriller og kontaktlinser

Klar, parat, udsalgsstart

Vi tager forskud på udsalget med 50% rabat på briller, kontaktlinser og solbriller med styrke. Tilbuddet gælder to måneders linseabonnement og briller fra 795 kr. og op. Enkeltstyrkeglas er som altid med i prisen. Kom ind til os og få det hele til det halve. 
Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder ved køb af briller og solbriller med styrke fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Kontaktlinseabonnement til halv pris i 2 måneder gælder kun for nye kunder, som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder. Abonnementet kan opsiges med 30 dages varsel til udgangen af en måned. Brilleordning er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Tilbuddene gælder indtil 17. juni 2018.