Ray-Ban briller til 1495 kr.

Ray-Ban inkl. glas1495 kr.

Få et par Ray-Ban briller inkl. glas til 1495 kr.

Ray-Ban er kendetegnet ved et stilrent og klassisk look, og det italienske mærke laver både designerbriller og solbriller.

Hos Louis Nielsen kan du også få fingrene i et par Ray-Ban briller for 1495 kr. inkl. glas, og enkeltstyrkeglas er som altid med i prisen. Finder du to par, kan du også bruge vores populære 2for1 designertilbud, hvor du kan få to par designerbriller til ét pars pris.

Ray-Ban solbriller for kun 300 kr. ekstra

Ray-Ban er mest kendt for sin kollektion af solbriller, som findes i flere forskellige modeller, hvor de mest kendte er Wayfarer og Aviator. De mange modeller betyder, at du altid kan finde et par solbriller, der passer til dit ansigt og din stil fra det populære mærke.

Vores kollektion af Ray-Ban fås selvfølgelig både som solbriller med eller uden styrke. Hvis du ønsker Ray-Ban som solbriller koster UV-filter og indfarvning af glas kun 300 kr. ekstra. 

Enkeltstyrkeglas er selvfølgelig med i prisen, hvis du vælger Ray-Ban som solbriller med styrke, og du kan således få fingre i et par Ray-Ban solbriller til 1795 kr. – med eller uden styrke.

Kig forbi din lokale Louis Nielsen butik og prøv de forskellige modeller i vores Ray-Ban kollektion. Kollektionen er ikke vist online.

Vilkår og betingelser

Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Andre glas og tillæg til normalpriser. ©2018 SpecsaversBestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her.

 

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.