Super sommerpriser? Yes!

Super sommerpriser?

Yes!

 

Få et ekstra par briller eller frit valg af glas - nu fra kun 495 kr.

Uanset hvad du er på udkig efter, har vi altid en god pris til dig, når du køber briller fra før 795 kr. nu fra KUN 495 kr. Spar op til 800 kr. Bestil tid til synstest allerede i dag, og lad vores dygtige personale hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud, som matcher dine behov og ønsker. Vælg f.eks. mellem:  

· Gratis ekstra brille
· Gratis flerstyrkeglas 
· Gratis tynde og lette glas 
· Gratis solbrilleglas

Som noget nyt kan du også bestille dine briller online. Udvælg de stel du ønsker og følg guiden via hjemmesiden.

Vilkår og betingelser

Køb stel fra prisgruppe 495 kr. til 1895 kr. og få valgfrie glas eller en ekstra brille med i prisen uden at det koster ekstra. Vælg mellem: Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) med UV-filter og let tonede eller indfarvede glas (værdi 400 kr.), standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) (værdi 800 kr.), tynde og lette enkeltstyrkeglas (indeks 1,6) (værdi 800 kr.) eller en gratis ekstra brille (vi giver det billigste par uanset valg af stel, glas eller tillægsydelser). Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Eventuel synsprøve er ikke inkluderet. Tilbuddene kan ikke kombineres. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2020 Specsavers.


 

Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler,at dufår det tjekket regelmæssigt, for at sikredit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.