2for1 den billigste brille er altid gratis

2for1 – Andet par er altid gratis

Lige nu får du vores 2for1 fra kun 195 kr. og som altid helt uden forbehold og skjulte ekstra omkostninger. 2for1 er til dig, der har brug for mere end et par briller. Til hverdag og weekend, til fritid og arbejdsliv, til skærmen og bilen, eller bare et par ekstra briller, hvis du ikke kan huske, hvor du har lagt dine andre briller. Du kan frit vælge stel, glas og tillæg i begge par, men betaler kun for det dyreste. Helt enkelt og gennemskuelig

Husk, at hos Louis Nielsen er glas altid inkluderet i prisen. Så besøg os i dag og vælg et par briller fra vores store udvalg - book en aftale nedenfor.


Køb

DEMI

DEMI

195 kr.

STARLET

STARLET

195 kr. 0 kr.


Bestil synstest

Få glæde af vores super tilbud ved at booke en aftale her.

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Vilkår og betingelser

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 195 kr. og opefter. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Eventuel synsprøve er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. Gælder indtil 30. juli 2017. ©2017 Specsavers.