Spar 1000 kr. på alle designerbriller

Spar 1000 kr. på alle designerbriller

Holder du af stærke fashion brands - så vil du elske vores designertilbud! 

Lige nu holder vi udsalg, og det gælder selvfølgelig også alle vores designerbriller. Du sparer 1000 kr. på kendte mærker som Balmain, Day, Tiger of Sweden og Tommy Hilfiger. Enkeltstyrkeglas er som altid med i prisen. Gælder til 10. marts. Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her.

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. 

Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. 

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. 

Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. 

Vilkår og betingelser

1000 kr. i rabat på designerbriller fra prisgruppe 1495 kr. og op (gælder ikke Lacoste). Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. Gælder indtil 10. marts. ©2019 Specsavers