40% rabat på hele brillen

Fantastisk forårstilbud

Spar 40% på hele brillen

40% rabat på hele brillen

Lige nu har vi et fantastisk forårstilbud på hele brillen til dig. Du sparer ganske enkelt 40%, når du køber et par briller med frit valg af glas og tillæg. Men skynd dig, tilbuddet gælder kun til 2. juni. Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er er ikke en helt almindelig synstest. Vi kalder den KompletSyn, fordi det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af ni uafhængige, højt specialiserede danske øjenlæger. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

40% rabat på briller fra prisgruppe 795 kr og op. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Rabatten gives også på andre glas f.eks. flerstyrkeglas og på eventuelle tillægsydelser. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. Tilbuddet gælder til 2. juni. ©2019 Specsavers