Spar 50% på designerbriller

 

Hos Louis Nielsen får du lige nu 50% rabat på alle designerbriller fra 1495 kr. og op. Du bestemmer selv, om det skal være briller eller solbriller. Enkeltstyrkeglas er som altid med i prisen. I vores kollektion finder du et stort udvalg af designerbriller og solbriller fra kendte mærker som for eksempel Kylie Minogue, Bruuns Bazaar, Karl Lagerfeld og Tiger of Sweden. Bliv inspireret lige her eller besøg din lokale Louis Nielsen og se mange flere modeller. Tilbuddet gælder til 30. juli 2017. 

 

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Vilkår og betingelser

50% rabat på alle briller og solbriller fra prisgruppe 1495 kr. og op (gælder ikke Boss Orange). Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Gælder ikke andre glas og tillægsydelser. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 30. juli 2017. ©2017 Specsavers.