Spar 50% på alle glas og tillæg

50% rabat på alle glas og tillæg

Når du køber briller, er det ofte prisen på glas, der overrasker, men nu er der masser af penge at spare. Lige nu giver vi nemlig 50% rabat på alle glas og tillæg. Og når vi siger alle, så mener vi alle. Du kan derfor spare op til 2950 kr. på glas med glidende overgang og op til 1600 kr. på enkeltstyrkeglas. Uanset hvilke glas og eventuelle tillæg du vælger, får du dem til halv pris lige nu. Men skynd dig, tilbuddet gælder kun til 24. september.  

Eksempel:
Individual glas med glidende overgang (bredeste synsfelt)3300 kr.
Ekstra tynde og lette glas med antirefleks og hærdning1600 kr.
Polaroid1000 kr.
Total5900 kr.
50% rabat2950 kr.

Husk, vi giver også 50% rabat på vores andre glas med glidende overgang. Tilbuddet gælder altså ALLE typer af glas med glidende overgang – uden undtagelse. Det vil sige, at lige meget hvilke glas med glidende overgang du vælger, får du dem til halv pris.
 
Andre glastyper med glidende overgang:
 
Standard Før 800 kr. Nu 400 kr. Godt syn på alle afstande.
 
Premium Før 2000 kr. Nu 1000 kr. Bredere og klarere synsfelt.
 
Elite Før 2800 kr. Nu 1400 kr. Bredt synsfelt og minimal forvrængning.

Individual Før 3300 kr. Nu 1650 kr. Bredeste synsfelt og let tilvænningBestil tid til synstest her

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Kun hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Ved køb af stel fra 795 kr. og opefter. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 24. september. ©2017 Specsavers.