Udsalg - op til 75 % rabat

Få et helt nyt look for langt under det halve med vores vinterudsalg

Du kan altid gøre en god handel hos Louis Nielsen. Og lige nu er vores tilbud bedre end nogensinde. Frem til den 26. februar får du helt op til 75% rabat på vores designerbriller inklusiv enkeltstyrkeglas. Så kom ind og tag et kig på vores store udvalg.

Vi giver dig 75% rabat på designerbriller fra Cheap Monday, Converse, Ice, Quicksilver, RedGreen, Replay samt Timberland og 50% rabat på designerbriller fra Bruuns Bazaar, Lyle&Scott, Tommy Hilfiger og Karl Lagerfeld.

Find også vores seneste kollektion ”Deep Forest”, der er vores seneste trendkollektion. Du vil opleve en række briller i enkelt design med bløde former i et spænd af skovens flotte farver.

Husk at hos Louis Nielsen er glas og tilpasning altid inkluderet i prisen. Så kom og besøg os i dag, vælg et par designerbriller og få op til 75 % rabat - book en synstest nedenunder.Bestil synstest

Få glæde af vores fantastiske tilbud ved at booke en synstest her.

KompletSyn - Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Betingelser

Op til 75% rabat på briller fra prisgruppe 1495 kr. og op. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Andre glas og tillægsydelser til normalpriser. Kan ikke kombineres med 2for1, fri opgradering af glas, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 26. februar 2017 eller så længe lager haves. ©2016 Specsavers