Vi inviterer hele Danmark til gratis synstest

Fremtidens øjensundhed

Hos Louis Nielsen passer vi godt på dit syn og dine øjnes sundhed. Lige nu kan du komme ind og få en gratis synstest med sundhedstjek. Vi bekymrer os ikke kun om din øjensundhed, vi bekymrer os også om at gøre noget godt for andre. Derfor donerer vi 10 kr. pr. synstest til LykkeLiga, som giver udviklingshæmmede børn succesoplevelser ved at gøre dem til håndboldhelte, topscorere og holdspillere, i juni måned.

Hvad er en synstest med sundhedstjek?

Med vores synstest med sundhedstjek undersøger vi både dit syn og dine øjnes sundhed. Udover den normale synstest undersøger vi nemlig dine øjne for tegn på øjensygdomme, og samtidig kan undersøgelsen vise tegn på diabetes og forhøjet blodtryk.

Synstest med sundhedstjek 0 kr.

Vi donerer 10 kr. pr. synstest til LykkeLiga, Danmarks mest sympatiske håndboldliga for udviklingshæmmede børn. Bestil en gratis synstest med sundhedstjek og vær med til at gøre en forskel. Gælder til 30. juni.

Vilkår og betingelser

Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Synstest gratis indtil 30. juni 2019. Normalpris 195 kr.