Få et helt nyt look under vores vinterudsalg

Vælg blandt hundredvis af stilarter

Hos Louis Nielsen kan du vælge blandt hundredvis af flotte stel til fantastiske priser. Og hvis du besøger en af vores butikker lige nu, får du et par briller inkl. enkeltstyrkeglas fra kun 100 kr. Eller du kan få briller med glidende overgang til den uhørt lave pris af 350 kr.

Husk - hos Louis Nielsen er glas altid inkluderet i prisen. Kom ind i dag og få brillestel med enkeltstyrkeglas fra kun 100 kr. eller stel inkl. glas med glidende overgang fra kun 350 kr. Book en synstest forneden.Bestil synstest

Få glæde af vores gode tilbud ved at booke en aftale her.

KompletSyn - Synstest og sundhedstjek?

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. Ud over det kan andre alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk ofte opdages på et tidligt tidspunkt. Det tager omkring 20 minutter at foretage en synstest og et sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Betingelser

Brille til 100 kr. inkluderer enkeltstyrkeglas (indeks 1,5), førpris 195-795 kr. Brille til 350 kr. inkluderer standardglas med glidende overgang (indeks 1,5) førpris 895-1495 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med fri opgradering af glas, 2for1, 60+ eller andre tilbud og gælder til den 26. februar 2017.