Sale 100/450 kr

Briller inkl. enkeltstyrkeglas 100 kr.

Briller inkl. flerstyrkeglas 450 kr.

Alt hvad du bør vide om vores fantastiske udsalg

Det er næsten for billigt til at være sandt, men den er god nok. På vores udsalg finder du masser af stel fra kun 100 kr. (normalpris op til 1295 kr.). Enkeltstyrkeglas er som altid med i prisen, og lige nu koster flerstyrkeglas kun 350 kr. Det vil sige, at du får et par briller med glidende overgang fra kun 450 kr. Så hvis du har brug for et par nye briller eller har lyst til at have et par ekstra briller at skifte med, er det en god ide at komme ind til os.Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder

DAY BIRGER ET MIKKELSEN
Tommy Hilfiger
Tiger of Sweden

Dit syn ser vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. 

Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. 

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. 

Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover.

Vilkår og betingelser

Briller til 100 kr. inkluderer enkeltstyrkeglas (indeks 1,5), førpris 195-1295 kr. Briller til 450 kr. inkluderer standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) førpris 995-2095 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud og gælder indtil 11. august. ©2019 Specsavers