UDSALG - Få nye briller fra kun 100 kr.

Briller inkl. glasfra 100 kr.

Før op til 1295 kr.

Alt hvad du bør vide om vores fantastiske brilleudsalg

Det er næsten for billigt til at være sandt, men den er god nok. Vi holder lige nu udsalg på briller, hvor du finder masser af stel fra kun 100 kr. (normalpris op til 1295 kr.).

Enkeltstyrkeglas er som altid med i prisen, og lige nu koster glas med glidende overgang kun 350 kr. Det vil sige, at du får et par briller med flerstyrkeglas fra kun 450 kr.

Så hvis du har brug for et par nye briller, eller hvis du har lyst til at have et par ekstra briller at skifte med, er det en god ide at komme ind til os. Tilbuddet gælder til 12. august 2018. Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

Brille til 100 kr. inkluderer enkeltstyrkeglas (indeks 1,5), førpris 195-1295 kr. Brille til 450 kr. inkluderer standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) førpris 995-2095 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud og gælder indtil 12. august 2018.