UDSALG - Gratis glas

Vi er altid klar til at hjælpe

Vil du have mere information om nogetspecielt? Herunder finder du en liste over de spørgsmål, som vi oftestfår. Hvis du ikke kan finde dit svar her, er du selvfølgelig altidvelkommen til at kontakte os.

Hvad er en synstest med sundhedstjek?

Hvis det er længe siden, du har fået en synstest eller aldrighar fået taget en hos os, er det ikke sikkert, at du ved, hvad denomfatter.

Vores synstest med sundhedstjek undersøger både dit syn og dingenerelle øjensundhed. Vi tester dit syn for at finde den rigtigestyrke til dig og tjekker dine øjne for at se, om de er sunde ograske. Hvis vi finder noget usædvanligt, henviser vi til en lægeeller øjenlæge.

Hvor lang tid tager en synstest med sundhedstjek?

Det kommer an på den enkelte, men en ung og rask person udenumiddelbare problemer tager omkring 20 minutter.

En ældre person med for eksempel forhøjet blodtryk, diabetes,grøn stær eller andre sygdomme kan tage noget længere tid.

Din optiker afgør, hvilke undersøgelser, der er nødvendige forat få de rigtige informationer til et par nye briller ellerkontaktlinser. I tilfælde, hvor vi finder noget usædvanligt,henviser vi altid til en læge eller øjenlæge.

Hvor ofte skal jeg have en synstest?

For de fleste anbefaler vi en synstest hvert andet år, men deter altid en god ide at gå til din optiker, hvis du oplever etproblem med dit syn eller dine øjne.

Samarbejder din optiker med øjenlæger?

Ja, vi gør. Hvis vi finder noget usædvanligt, der er behov forat få set nærmere på, henviser vi til en læge eller øjenlæge.

 Vilkår og betingelser

Køb stel fra prisgruppe 495 kr. til 1895 kr. og fåstandard flerstyrkeglas (indeks 1,5) (værdi 800 kr.), med iprisen. Briller med flerstyrkeglas kan ikke købes online. Gælder til15/8 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Viste stel fås så længelager haves. ©2021 Specsavers.