Udsalg - Gratis flerstyrkeglas ved køb af briller fra kun 495 kr.

Vi er altid klar til at hjælpe

Vil du have mere information om noget specielt? Herunder finder du en liste over de spørgsmål, som vi oftest får. Hvis du ikke kan finde dit svar her, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er en synstest med sundhedstjek?

Hvis det er længe siden, du har fået en synstest eller aldrig har fået taget en hos os, er det ikke sikkert, at du ved, hvad den omfatter.

Vores synstest med sundhedstjek undersøger både dit syn og din generelle øjensundhed. Vi tester dit syn for at finde den rigtige styrke til dig og tjekker dine øjne for at se, om de er sunde og raske. Hvis vi finder noget usædvanligt, henviser vi til en læge eller øjenlæge.

Hvor lang tid tager en synstest med sundhedstjek?

Det kommer an på den enkelte, men en ung og rask person uden umiddelbare problemer tager omkring 20 minutter.

En ældre person med for eksempel forhøjet blodtryk, diabetes, grøn stær eller andre sygdomme kan tage noget længere tid.

Din optiker afgør, hvilke undersøgelser, der er nødvendige for at få de rigtige informationer til et par nye briller eller kontaktlinser. I tilfælde, hvor vi finder noget usædvanligt, henviser vi altid til en læge eller øjenlæge.

Hvor ofte skal jeg have en synstest?

For de fleste anbefaler vi en synstest hvert andet år, men det er altid en god ide at gå til din optiker, hvis du oplever et problem med dit syn eller dine øjne.

Samarbejder din optiker med øjenlæger?

Ja, vi gør. Hvis vi finder noget usædvanligt, der er behov for at få set nærmere på, henviser vi til en læge eller øjenlæge.

Vilkår og betingelser

Køb stel fra prisgruppe 495 kr. til 1895 kr. og få standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) (værdi 800 kr.) med i prisen. Briller med flerstyrkeglas kan ikke købes online. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gratis synstest (normalpris 245 kr.) inkluderet frem til 14/8. ©2022 Specsavers