Timberland 2for1 kun 1695 kr.
Timberland 2for1 kun 1695 kr.

Timberland 2for1 kun 1695 kr.

Vores Timberland kollektion er afslappet og moderne. Brillerne fås i metal og plastik og kombinerer klassiske farver med moderne detaljer.

Se hele kollektionen her
TB1355-1

TB1355-1

Disse Timberland briller er moderne og underspillede med et udtryk, der oser af hverdagsminimalisme. Stellet er i tyndt metal og udformet i en kurvet rektangulær form, som er smal og sølvfarvet i bunden med en kulsort og kraftigere top. Stilen er afrundet med mærkedetaljer på stængerne og det ikoniske logos karakteristiske træ på spidserne.

Se flere detaljer

TB1357-1

Disse semi-uindfattede Timberland briller har et moderne og futuristisk udtryk i sin firkantede form med et rent snit og en elegant sortfarvet pandebro i metal. Brillestængerne er udformet i acetat, som komplementerer fronten i kraftig sort med nuancer af lysegrå, hvide og sølvfarvede detaljer.

Se flere detaljer
TB1357-1
TB1620-1

TB1620-1

Disse kraftige, firkantede briller fra Timberland har en khakigrøn front i metal med skildpaddemønstrede sider i acetat, der peger i retning af mærkets rødder som et outdoor brand. Sølvfarvede metaldetaljer bærer med stolthed Timberlands branding, der matcher logoet med det ikoniske træ på spidsen af stængerne.

Se flere detaljer

TB1274

Dette rektangulære metalstel minder om 70’erne, men stilen er helt up to date. Det sorte stel med orange stribe og hi-tech spidser i plastik peger mod moderne farvetendenser, som føles lette og elegante på ansigtet.

Se flere detaljer
TB1274

Book en synstest nær dig