2for1 til 1895 kr
2for1 til 1895 kr

2for1 til 1895 kr

Tommy Hilfiger er ét af verdens førende designer- og livsstilsbrand kendt for at hylde essensen af den klassiske amerikanske afslappede stil.

Se hele kollektionen her
TH 104

TH 104

Gå efter et elegant og sofistikeret look med disse pilotformede briller. Udformet i et let og tyndt metal i en matsort farve, som står i kontrast til de blanke nuancer på pandebroen og siderne. Afrundet med indgraveret mærkedetaljer på stængerne og det karakteristiske trefarvede logo på den ene side.

Se flere detaljer

TH 105

Designet er en smule underspillet, det er den knaldrøde farve til gengæld på ingen måde. Det supertynde metal fremhæver den overdimensionerede runde form, som er moderigtig med afrundede brillestænger, sølvfarvet mærkedetalje og gennemsigtige spidser.

Se flere detaljer
TH 105
TH 98

TH 98

Disse kantede briller med opadgående hjørner er elegante, sofistikerede og alsidige i skildpaddemønstret acetat, som står i kontrast til de blanke metalsider i guld og de helt enkle sorte spidser. Komplet med indgraverede mærkedetaljer på brillestængerne og fleksible hængsler.

Se flere detaljer

TH 99

Med disse kantede briller i en matsort farve og et renskåret design i acetat med elegante og sølvfarvede detaljer i børstet metal på stængerne får du et på en gang elegant og monokromt look.

Se flere detaljer
TH 99

Book en synstest nær dig