Glade kunder med garanti

Hos Louis Nielsen er det vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Læs mere om vores 2 års garanti, tilfredshedsgaranti, gratis tilretning af briller og meget mere.

2 års garanti

2 års garanti

Vi elsker glade kunder. Du får derfor 2 års garanti på alle vores stel og glas. Det betyder, at vi garanterer for kvaliteten af materialer, antirefleksbehandling og fremstillingsprocessen, og vi reparerer eller udskifter briller, der ikke lever op til vores høje standarder inden for to år efter køb, helt gratis.

Se vores briller

100% tilfredshedsgaranti

Vi ønsker, at vores kunder skal være helt tilfredse med deres køb. Hvis du oplever problemer inden for 3 måneder efter købet, sørger vi for at finde en løsning.            

Vores garanti giver dig:

  • 3 måneders tilfredshedsgaranti på stel. Briller er en personlig ting, og nogle gange kan det være svært at vide, om det er de helt rigtige, indtil du har gået med dem et stykke tid. Hvis du ønsker at bytte dit stel inden for tre måneder efter køb, står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig. 
  • 3 måneders tilfredshedsgaranti på glas. Det kan tage tid at vænne sig til glasset i dine briller. Hvis de ikke føles helt rigtige, kan du inden for tre måneder efter køb bytte dem, uden det koster ekstra. 
  • 3 måneders tilfredshedsgaranti på flerstyrkeglas. Hvis du ikke kan vænne dig til dine nye flerstyrkeglas, finder vi en anden løsning til dig.

Pas godt på dine briller

Vi vil gerne hjælpe dig med at passe godt på dine briller. Med den rigtige pleje kan du forlænge brillernes levetid, så du får glæde af dem så længe som muligt. Her får du gode råd og tips fra vores eksperter til, hvordan du passer bedst på dine briller. 

  • Brug en mikrofiberklud til daglig rensning af dine briller. Hvis du vil gøre noget ekstra godt for dine glas, så brug en brillerens, som den der følger med købet af dine nye briller. Lad ikke dine briller komme i kontakt med nogen form for kemikalier, som for eksempel rengøringsprodukter eller hårspray. 
  • Brug begge hænder, når du tager dine briller af og på. På den måde sikrer du, at de bevarer deres oprindelige form. 
  • Beskyt dine briller mod ekstreme temperaturer. Dine briller tåler ikke for meget varme, så hvis du efterlader dem på et varmt sted, som for eksempel instrumentbrættet i din bil, skal du sørge for at dække dem med et stykke stof for beskyttelse. Eller endnu bedre - opbevar dem i brilleetuiet.

Garantien dækker ikke skader og brud på stel og glas forårsaget af dig eller andre. Det gælder både bevidst eller utilsigtet skade, men vi lover at være retfærdige og rimelige, når vi vurderer, hvordan skaden er sket.