Garanti og service

Hos os får du service og garanti på briller

Hos Louis Nielsen står vi inde for de briller, vi leverer. Vi yder selvfølgelig reklamationsret i henhold til købeloven:

24 måneders reklamationsret på stel og glas

Som kunde har du 24 måneders reklamationsret på stel og glas, hvilket dækker alle fabrikationsfejl. Det vil sige, hvis stellet eller glasset går i stykker og dette ikke skyldes usædvanlig overlast, ombytter vi til nyt uden beregning. Reklamationsretten dækker dog ikke ridser på brilleglas, du selv har forvoldt.

24 måneders reklamationsret på antirefleksbehandling

Vi yder 24 måneders reklamationsret på antirefleksbehandling. Skulle antirefleksbehandlingen på din brille blive defekt, sørger vi for, at du får isat nye glas uden beregning. Reklamationsretten dækker dog ikke skader på antirefleksbehandlingen, du selv har forvoldt.

3 måneders tilfredshedsgaranti

Du skal være glad for dine nye briller. Punktum. Vi har uddannelsen, erfaringen og ekspertisen. Har du et problem, kommer du ind, og får det ordnet. Vi sørger for, at du er 100% tilfreds. Garantien rækker langt ud over den almindelige 24 måneders reklamationsret.

3 måneders styrkegaranti

Du får en perfekt synsløsning. Fungerer brillen ikke, finder vi årsagen. Kræves justering af styrkerne, ombytter vi kvit og frit inden for 3 måneder.

Landsdækkende service og vedligehold

Du er velkommen til at henvende dig i en af Louis Nielsens butikker, hvis du har brug for at få tilpasset din brille, eller hvis vi på anden måde kan være behjælpelige, for eksempel i forhold til de forskellige ekstra garantier, vi yder. Tilpasning af din brille samt udskiftning af næsepuder er gratis i hele brillens levetid – også selvom brillen ikke er købt hos Louis Nielsen, og du kan selvfølgelig benytte en hvilken som helst Louis Nielsen butik i hele landet.

Synstest med sundhedstjek

Hos Louis Nielsen går vi ikke på kompromis med professionalismen og kvaliteten i arbejdet, og vore synsprøver udføres altid af statsautoriserede optikere. Det er din garanti for, at synsprøven udføres effektivt, præcist og professionelt.