2 for 1 - Køb briller og få et gratis par med

Super 2for1

Få et ekstra par briller gratis? Yes! Når du køber briller fra 795 kr.

Super 2for1 hos Louis Nielsen

Som andre accessories kan et par briller være med til at fuldende dit look. De fleste af os har mere end et par sko og flere tasker eller jakker, som passer til forskellige looks og lejligheder. Så hvorfor nøjes med et par briller?

Når du køber briller hos os, får du et ekstra par briller helt gratis. Det vil sige, at du frit kan vælge et par andre briller op til samme værdi som det første par. Du bestemmer selv stel, glas og andre tillæg for begge par og får ganske enkelt det billigste par med i prisen.

Hvis du for eksempel vælger et par designerbriller som dit første par, kan du også vælge et par designerbriller op til samme værdi som dit andet par. Det samme gælder glas. Hvis du vælger flerstyrkeglas, tynde og lette glas, glas med antirefleks, køre- eller solbrilleglas i dit første par, får du samme glas i andet par med i prisen.  Eller du kan frit vælge glas op til samme værdi i dit andet par, så du for eksempel får flerstyrkeglas i dit første par og solbrilleglas i dit andet par. Og du får selvfølgelig altid to års garanti på begge par. Der er en grund til, at vi kalder det Super 2for1.

Bestil en synstest med sundhedstjek hos vores faguddannede optikere i dag, og lad os hjælpe med at finde de helt rigtige briller til dig. Som en ekstra service kan du nu også bestille dine briller hjemmefra. Du vælger blot de briller med enkeltstyrkeglas, du godt kan lide, og følger anvisningerne på hjemmesiden.


Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

Vilkår og betingelser

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 795 kr. til 1895 kr. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Kan ikke kombineres med 60+ eller tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. Briller med flerstyrkeglas kan ikke købes online. ©2020 Specsavers