Velkommen hos Louis Nielsen

Vi sørger for, du får den bedst mulige oplevelse og den bedst mulige rådgivning til præcis dine behov fra det øjeblik, du går ind i vores butikker.

Se her, hvad du kan forvente under din aftale hos Louis Nielsen.

“{ description }”

{ name }, { quals }

Din aftale hos Louis Nielsen: Synstesten

Efter den indledende diagnostiske undersøgelse skal du videre til synstesten hos en optiker. Du kan se mere om Louis Nielsens synstest og fordelene her. Vær forberedt på de tre dele af synstesten:

Din aftale hos Louis Nielsen: Find briller, passer dig

Vi vil guide dig gennem vores store udvalg af brillestel og glas for at finde en stil, der passer til dig.

Lær vores optikere og vores teknologi at kende

Vores dygtige personale og diagnostiske værktøjer gør det muligt at tilbyde enestående service, vejledning og produkter. Klik på fanerne for at få flere oplysninger.

Få svar på dine spørgsmål

Hvad er en Snellen-tavle?

Det er den bogstavstavle, der oftest bruges til at måle synet og synsstyrken. Den består af en række linjer med bogstaver, som bliver mindre og mindre, efterhånden som man går ned på tavlen. Hver linje repræsenterer den mindste størrelse bogtaver, en person med normalt syn bør kunne se i en afstand på 6 m, 9 m og forskellige afstande op til 60 m.

Skal optikeren have at vide, hvad mit arbejde er, før synsprøven?

Din livsstil og dine hobbyer kan påvirke de undersøgelser, optikeren foretager, brillerecepten og den type glas og stel, du får. I visse typer erhverv stilles der bestemte krav til synet, f.eks. inden for militæret. Optikeren kan også foreslå, hvilken type glas der kan være en fordel til en bestemt type erhverv. En musiker kan have brug for en speciel styrke til at læse noder, og en tandlæge kan have brug for en nærmere arbejdsafstand, end der kan opnås med almindelige læsebriller.

Skal jeg fortælle optikeren, om jeg har kørekort og kører bil?

Din livsstil og dine hobbyer kan påvirke brillerecepten og den type glas og stel, du får. En bilist, der ofte kører om natten, kan f.eks. have glæde af glas med antirefleksbehandling. Hvis du fortæller det til optikeren, vil du kunne blive tilbudt denne mulighed.

Bør jeg fortælle optikeren, hvis jeg er begyndt at tage ny medicin?

Ja. Visse medicintyper, herunder alternativ medicin, kan medføre ændringer eller endda have bivirkninger, der påvirker øjnene.

Optikeren ved, om din nye medicin er en af disse typer medicin, og derfor bør du fortælle ham eller hende, hvis du er begyndt at tage ny medicin.

Optikeren bør i øvrigt ikke kun oplyses om ny medicin, men om alt det medicin, du bruger.

Hvorfor skal optikeren vide, hvor gammel jeg er?

Ud over at bruge fødselsdatoen til at sikre, at oplysningerne registreres korrekt, f.eks. for at skelne mellem en far og søn med samme navn, er det nyttigt at kende en persons alder, da visse øjenproblemer oftere forekommer i bestemte aldersgrupper. Forskning har f.eks. vist, at man kan forvente presbyopi (gammelmandssyn) i en bestemt alder. På samme måde vil man anse grå stær for normalt hos en 75-årig, mens det betragtes som usædvanligt hos en 50-årig.