Briller med og uden styrke

Uanset om du leder efter briller med eller uden styrke, briller til børn, teenagere, kvinder, mænd, solskin eller fra din foretrukne designer, så har vi det du leder efter. Hos Louis Nielsen har vi altid faste lave priser. Find dine nye briller online her og kom ned i butikken nærmest dig og prøv dem.

Designerbriller til mænd og kvinder

Designerbriller

Hos Louis Nielsen finder du et bredt udvalg af designerbriller fra de mest fashionable navne i branchen. Uanset om du leder efter sofistikerede, elegante designerbriller, eller en "hverdagsbrille" som også kan bruges for at få et sporty look, så har vi brillerne til dig. Hos os finder du designerstel fra Bruuns Bazaar, Karen MillenTiger of SwedenKarl Lagerfeld m.fl.

Damebriller

Damebriller

Ligesom med tøj kan den rigtige damebrille bruges til at bringe det bedste frem i dit udseende og samtidig spejle din personlighed. Find damebriller, hvis form og farve komplementerer ansigtsform, hud, øjne og hårfarve. Eller noget frækt og modigt, som passer din personlighed og bryder med vanen. Er du ikke helt sikker på, hvad der virker for dig? Kig på vores sektion med stil-anbefalinger, her finder du en masse gode tips. Og husk. Kom ind til din Louis Nielsen butik, så hjælper eksperterne dig med at finde det perfekte stel og look.

Herrebriller

Herrebriller

Gå på opdagelse i Louis Nielsens brede udvalg af klassiske, moderne og trendige herrebriller. Med over 1000 briller at vælge i mellem, finder du garanterert noget, som passer til din stil. Vi har herrebriller til alle stilarter og i alle prisklasser. Vores billigste brillestel koster fra 195 kr. og vores designerbriller koster fra 1495 kr. 

Solbriller med styrke til mænd og kvinder

Solbriller med styrke til mænd og kvinder

Solen skal nydes i fulde drag, og med de rigtige solbriller med styrke beskytter du øjnene og optimerer dit syn. Heldigvis er Louis Nielsen endnu skarpere på solbriller i år end nogensinde før. Både når det handler om mærker og pris. Se vores store udvalg af solbriller med styrke til mænd og vores udvalg af solbriller med styrke til kvinder her.

Børnebriller

Børnebriller

Børnebriller skal ikke bare være praktiske og robuste. De skal også være smarte. Vi har et hav af mærker, så både yngre børn og teenagere finder lige det, de synes er fedt. Se vores mange børnestel her.

Solbriller

Solbriller

Solbriller er ikke bare solbriller. Solbriller er også stil, beskyttelse og bekvemmelighed. Læs alt hvad hvad der er værd at vide omkring solbriller her.

Læsebriller

Læsebriller

Har du svært ved at fokusere på bogstaverne, når du læser, så trænger du måske til læsebriller. Find nyttig information omkring læsebriller her.
 

Brillevalg_225x182

Tips til dit brillevalg

Pangfarver og fine detaljer

Prisguide_225x182

Prisguide

Ja, vi har briller til faste lave priser
Brillesogning_225x182

Brillesøgning

Find din brille under brillenavn eller brillenummer