Briller med og uden styrke

Hos Louis Nielsen finder du landets største udvalg af briller til mænd, kvinder og børn. Find inspiration til dit nye brillestel blandt sæsonens flotteste brilletrends fra vores mange kendte designere og egne kollektioner –  altid til faste lave priser.

Find det helt rigtige brillestel til dig

Briller hjælper dig, der har et nedsat syn, men de kan faktisk give dig meget mere end et skarpt syn.

Med det helt rigtige brillestel kan du udtrykke din helt egen personlige stil, og det er vigtigt, at du vælger et stel, der afspejler netop din stil og personlighed.  Er du i tvivl om du skal have runde, firkantet, store eller mørke briller – så få en guide til at vælge stel ud fra din ansigtsform her.

Designerbriller

Udtryk din personlige stil med et brillestel fra HUGO, Tiger of Sweden, Karen Millen eller et af de mange andre designerbrands, som du kan finde hos Louis Nielsen. Uanset om du går efter et sofistikeret, sporty eller hverdagslook, så kan du med garanti finde et designerbrand, der matcher din stil hos os!

Solbriller med styrke til mænd og kvinder

Solen skal nydes i fulde drag, og med de helt rigtige solbriller med styrke får du et skarpt syn, samtidig med at du beskytter dine øjne. Men en solbrille gør mere end at give dig et godt syn i solen – de fuldender dit look og får dig til at se smart ud om sommeren.

Børnebriller

Børnebriller skal ikke bare være praktiske og robuste, så de kan holde til en fodboldkamp eller en tur på legepladsen. De skal også være smarte og følge tidens trends, så de rent faktisk bliver brugt. Vi har et stort udvalg af børnestel til både de mindste og lidt ældre børn. Vi har børnestel i alt fra Disney til mere klassiske og enkle brillestel, som passer de lidt større børn.

Brillevalg_225x182

Tips til dit brillevalg

Hos Louis Nielsen ved vi, at briller er mere end blot stel og glas. De kan også bringe det bedste frem i dit udseende og samtidig spejle din personlighed. Det er derfor vigtigt, at du vælger et stel, hvis form og farve komplementerer din ansigtsform, hud-, øjen- og hårfarve samt stil. Er du ikke helt sikker på, hvad der virker for dig? Så få masser af brugbare tips fra vores optikere her! 

Prisguide_225x182

Prisguide

Designerstel, glas med glidende overgang eller glas til bygningsfejl. Uanset dit behov og stil, giver vi dig altid lave priser på stel og glas, og du får også garanti og service med i prisen, herunder tre måneders tilfredshedsgaranti. Se vores prisguide her!

Brillesogning_225x182

Brillesøgning

Vi har gjort det nemt for dig at finde lige netop det stel der passer til din personlighed og ansigt. Find dit nye brillestel her ved at søge efter alder, køn, pris, designer, stil og meget mere! Du kan også prøve, om brillestellet passer til din ansigtsform, hårfarve osv. ved at klikke på ’Prøv brillen’. Søg efter brillestel her!