Briller med og uden styrke

Designerbriller

Udtryk din personlige stil med et designerstel fra Bruuns Bazaar, Tiger of Sweden, Karl Lagerfeld eller et af de mange andre designerbrands, som du kan finde hos Louis Nielsen. Uanset om du går efter et sofistikeret, sporty eller hverdagslook, så kan du med garanti finde et designerbrand, der matcher din stil her!

Solbriller med styrke til mænd og kvinder

Solen skal nydes i fulde drag, og med de helt rigtige solbriller med styrke får du et skarpt syn, samtidig med at du beskytter dine øjne. Men en solbrille gør mere end at give dig et godt syn i solen – de hjælper dig også med at se cool og smart ud om sommeren.

Børnebriller

Børnebriller skal ikke bare være praktiske og robuste, så de kan holde til en fodboldkamp eller en tur på legepladsen. De skal også være smarte og cool, så de rent faktisk bliver brugt. Vi har et hav af børnestel fra flere kendte mærker og i et utal af farver, så både yngre børn og teenagere kan finde et stel, som de synes, er fedt.

Få tips til valg af brillestel

Tips til dit brillevalg

Hos Louis Nielsen ved vi, at briller er mere end blot stel og glas. De kan også bringe det bedste frem i dit udseende og samtidig spejle din personlighed. Det er derfor vigtigt, at du vælger et stel, hvis form og farve komplementerer din ansigtsform, hud-, øjen- og hårfarve samt stil. Er du ikke helt sikker på, hvad der virker for dig? Så få masser af brugbare tips fra vores optikere her!

Prisguide til glas og stel

Prisguide

Designerstel, glas med glidende overgang eller glas til bygningsfejl. Uanset dit behov og stil, giver vi dig altid lave priser på stel og glas, og du får også garanti og service med i prisen, herunder tre måneders tilfredshedsgaranti. Se vores prisguide her!

Brillesogning_225x182

Brillesøgning

Vi har gjort det nemt for dig at finde lige netop den stil, designer eller stelmateriale din nye brille skal have. Find dit nye stel her ved at søge efter alder, køn, pris, designer, stil og meget mere! Du kan også prøve, om stellet passer til din ansigtsform, hårfarve osv. via vores app, hvor du hurtigt og nemt kan prøve vores mere end 1.000 forskellige stel hjemme fra sofaen.