Alt om flerstyrkeglas

Klik på fanerne og få mere at vide om, hvad flestyrkeglas kan gøre for dig.

Hvad er flerstyrkeglas?

Flerstyrkeglas er til personer, der har brug for mere end en styrke,og som gerne vil have et klart syn på alle afstande. Denne type glas hjælper dig til at skifte fokus, uden du behøver at anstrenge dine øjne.

De er typisk til personer over 40 år, som har brug for hjælp til at fokusere på genstande tæt på. Når vi bliver ældre, bliver det sværere for øjets linse at fokusere på kort afstand, hvilket er en normal tilstand, som kaldes presbyopi.

Vi har et stort udvalg af flerstyrkelgas med brede synsfelter til at se klart på lang, mellem og kort afstand, hvilket betyder, at de er nemmere for øjet at vænne sig til. Og da vores flerstyrkeglas er individuelt tilpassede og fremstillet, går du aldrig på kompromis med kvaliteten hos Louis Nielsen. 

Få svar på dine spørgsmål

Hvad koster flerstyrkeglas? Hvad er de bedste flerstyrkeglas? Det er to af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet.

Svaret til begge spørgsmål er, at det kommer helt an på dit syn og dit behov.

Hos Louis Nielsen tilbyder vi forskellige typer af flerstyrkeglas: standard, premium, elite og ultimate. Når du kommer ind til os, fortæller vores optiker dig om de forskellige glastyper og forklarer dig forskellen, så du kan vælge den type, der passer bedst til dine behov.

Hvad er flerstyrkeglas/glas med glidende overgang?

Som navnet antyder, giver disse glas brugeren mulighed for at have forskellige styrker i samme glas, så man kun har brug for et par briller til f.eks. at læse eller arbejde ved en computer. Der findes mange typer glas med flere styrker. Der er bifokale, trifokale og flerstyrkeglas samt progressive glas.