Er det tid?

Det begynder normalt mellem 40 og 50 år, og det er helt normalt. Dine øjne har brug for hjælp til at fokusere på forskellige afstande, og flerstyrkeglas kan være løsningen. Da styrken ændrer sig fra toppen til bunden af brilleglassene, giver flerstyrkeglas dig et klart syn på alle afstande.

Alt fra at læse i en bog til at se ud på længere afstande. Dine specifikke behov afgør, hvilke flerstyrkeglas, der er de helt rigtige til dig. Og vores optikere vil hjælpe dig med det.

Flerstyrkeglas – et hurtigt overblik

 

Vores flerstyrkeglasBeskrivelseIndeksPris fra
StandardEt klarere syn på alle afstande, men en smule blødt fokus i kanterne af dit syn.indeks 1,5800 kr.
Premium Et bredere og skarpere syn på lang- og mellem-afstand i forhold til standardglas med flerstyrke.indeks 1,52000 kr.
Elite Denne glastype har store og skarpe zoner for klart syn på alle afstande og kun et begrænset område med blødt fokus.indeks 1,52800 kr.
UltimateKompromisløst flerstyrkeglas, hvor bredere felter giver klart syn på alle afstande.indeks 1,53300 kr.

Foruden vores standard flerstyrkeglas, kan du også vælge vores 'Lifestyle' flerstyrkeglas. De er særligt bygget til at gøre livet med smartphones, bilkørsel i mørke eller arbejde med computerskærmen nemmere.

Tid til nye flerstyrkeglas?

Start med en synstest

Book synstest

Et nærmere kig på flerstyrkeglas

Lyst til ekstra komfort?

Antirefleks for at undgå genskin? Måske en tyndere og lettere udgave af dine glas? Du kan altid vælge at gøre dine flerstyrkeglas endnu bedre.  

Se priser og tilvalg
Vilkår og betingelser

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 795 kr. til 1895 kr. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Kan ikke kombineres med 60+ eller tilbud. Briller med flerstyrkeglas kan ikke købes online. ©2021 Specsavers.