Solbriller

Solbriller er essentielle, når solen skinner – de beskytter dine øjne og giver dig ekstra kant. Hos Louis Nielsen har vi et stort udvalg af lækre solbriller: Til dig, der går efter designer solbriller fra dit fortrukne mærke, til dig der har brug for solbriller med styrke, så du ser skarpt i alle situationer, og vi har polariserede solbriller til dig, der stiller særligt høje krav til glassene.

Sådan vælger du de rigtige solbriller

Vær opmærksom på dine behov, når du skal købe solbriller. Hos Louis Nielsen råder vi dig til at overveje, i hvilke situationer du skal bruge dem, og hvilke krav du har til dem. 

Skal det fx være flotte designer solbriller, eller er du tilfreds med de lidt billigere solbriller? Har du børn, kan det også være rart, hvis de kan tåle lidt ekstra. Skal du bruge dem til sport, er det praktisk, hvis de ikke falder så let af. Eller måske handler det bare om, at det skal være de helt rigtige, der passer til dig. 

I modsætning til almindelige briller, er solbriller ikke nogen, man skal have på hele tiden. Derfor er det også meget normalt at være lidt mere modig, når du vælger solbriller, men det afhænger selvfølgelig af din personlige stil.

Designer solbriller til kvinder og mænd

Vi har designer solbriller til både mænd og kvinder fra mange af de store designermærker, og vi har sikkert også en solbrille fra dit foretrukne mærke. Vi gør en dyd ud af at følge med på de forskellige trends inden for solbriller, og vi tilfører løbende nye designere til vores udvalg. 

Solbriller og UV-stråler

Alle ved, at solens ultraviolette stråler kan være farlige for huden. Dét vi ofte glemmer er, at solens stråler også kan skade dine øjne. 

Det er dine solbrillers opgave at beskytte dine øjne mod UV-stråler. For meget sol i øjnene kan give forskellige øjenskader, og vi råder dig derfor til at få solbriller, der beskytter mod solens UV-stråler. Risikoen er størst midt på dagen – og især steder tæt på ækvator, hvis du går i sne, eller hvis du er tæt på vandet i en båd.  

Når du tager solbriller på, udvider dine pupiller sig, og hvis de ikke beskytter mod solen, tager dine øjne faktisk mere skade, end hvis du ikke havde dem på. Det er vi opmærksomme på hos Louis Nielsen, og derfor har alle vores solbriller 100 % UV beskyttelse. Du kan også vælge at få glas med UV-filter i et almindeligt brillestel. 

Husk også solbriller om vinteren

Mange tænker ikke på at beskytte sine øjne mod solens stråler i vintermånederne, men solen kan være mindst lige så skarp og skadelig for øjnene om vinteren, som den kan om sommeren. 

Sne og is er kan faktisk reflektere solens stråler i langt højere grad, end det grønne græs fx kan om sommeren. Så husk solbrillerne, når du bevæger dig uden for om vinteren – og især hvis der ligger sne og is.

Få råd og vejledning til solbriller

Kom ned i din lokale Louis Nielsen optiker og lad dig inspirere af vores store udvalg af solbriller. Vores personale står altid klar til at vejlede.

Bruger du solbriller med styrke? Alle vores stel kan leveres med både med og uden styrke, så book en tid til en synstest med sundhedstjek her og kom ned og se vores store udvalg.