Hvorfor vælge solbriller med styrke?

Kort fortalt er solbriller med styrke behagelige at have på, og de beskytter samtidig dine øjne. Der er ganske enkelt flere fordele end ulemper ved solbriller med styrke, men lad os kigge lidt nærmere på dem.

Bruger du briller eller kontaktlinser? Og hvordan beskytter du i så fald dine øjne mod solen? Tager du almindelige solbriller på, hvis du bruger linser, eller foretrækker du solbriller med styrke? Eller tager du et par almindelige solbriller på i stedet for dine briller, hvis du har en lav styrke og accepterer et syn, som er uskarpt? Forhåbentligt ikke. Uanset hvad er UV-stråler skadelige for din hud og dine øjne, og det er derfor vigtigt at beskytte dig. Men hvordan?

Solbriller med styrke?

Hvordan får du både komfort og beskyttelse? Solbriller med styrke eller kontaktlinser med almindelige solbriller? Begge dele er et godt valg, og det er dine daglige rutiner og personlige smag, der afgør, hvad der passer bedst til dig. På dage, hvor du ikke har lyst til at bruge kontaktlinser, eller hvis du er træt eller dine øjne er overanstrengte, så kan solbriller med styrke være den bedste løsning. 

Hvis du vælger at bruge solbriller med styrke, skal du altid medbringe to par briller, så du kan skifte undervejs, hvilket nogle synes er besværligt. Nogle tager dem med i lommen eller tasken, eller opbevarer dem i handskerummet i bilen, afhængig af hvor de bruges mest.

Klar til nye solbriller?

Se vores aktuelle tilbud

Se mere

Solbriller som dit andet par?

Hvis du vælger solbriller med styrke, er prisen som regel den samme som dine almindelige briller. Hos Louis Nielsen kan du vælge at få gratis solbriller med styrke som dit andet par, når du køber briller. Det giver god mening, for almindelige briller og solbriller med styrke er det perfekte match. Vi oplever, at mange ville ønske, at de havde gjort det for længe sig, når de først har mærket fordelene ved at vælge solbriller med styrke som andet par.