Da Doug og Mary Perkins skabte Specsavers, som Louis Nielsen er en del af, tilbage i 1984, var de inspireret af én bærende idé: de ville gøre en forskel.

Dengang handlede det om kvalitet, om at tilbyde øjenpleje, der samtidig var til at betale for alle. I dag er vi committet til pleje i en bredere forstand, da vi vil forandre folks liv gennem bedre syn og bedre hørelse – fra vugge til grav.

Vi har aldrig stræbt efter at blive de største på markedet inden for syn og hørelse – vi ville helt enkelt bare være de bedste.

I takt med vi er vokset med nye butikker, nye teams og kunder over hele verden, har vi aldrig mistet fokus på, hvem vi er: en familiær virksomhed, ejet og drevet af professionelle optikere, hver især committet til at yde så meget som muligt i de lokalsamfund, alle er en del af. 

Men vi står ikke stille. Vores fremtid bliver ikke udelukkende formet af at gøre en forskel for vores kunder. Vi skal samtidig sikre, at vi har en positiv indflydelse på de mennesker, vi samarbejder med, i de lokalsamfund, vi er en del af og på den planet, vi allesammen deler.

For at kunne det har vi sat os nogle klare mål inden for følgende nøgleområder:

Vores medarbejdere

Vi ville ikke være noget uden vores medarbejdere: vores ansatte på kontorerne, supply chain teams og kollegerne i butikkerne, som hver dag forandrer kundernes liv. 

Vi ønsker, at Louis Nielsen skal være et sted, som alle – uanset position og hvorfra i verden man kommer – skal være stolte af at være en del af. Vi vil nå vores mål ved at tilbyde bedre karriereforløb, bedre medarbejderpleje, bedre muligheder for at engagere sig i frivilligt arbejde, så alle føler sig værdsatte og får opbakningen til at udnytte det fulde potentiale.

Med øjnene rettet mod vores kolleger, vores lokalsamfund og vores verden.

Mads Nygaard
Direktør, Louis Nielsen A/S