Nemme og behagelige linser, som du kan have på hele dagen.

Perfekte til dig, som godt kan lide at skifte mellem linser og briller. Vores endagslinser fås i forskellige mærker, abonnementstyper og prisklasser. Det brede udvalg, af mærker som fx easyvision, Dailies og Acuvue, gør at vi har linser hvor komfort, kvalitet og pris passer til dine behov.

Friske linser hver morgen

1-dagskontaktlinser er en perfekt løsning til dig, der gerne vil have en frisk og ren kontaktlinse i øjet hver morgen. Du tager linserne i øjnene om morgenen og smider dem ud, inden du går i seng om aftenen. Du skal derfor ikke tænke på, at de skal gøres ren, eller at du skal have rensevæske med dig. Hos Louis Nielsen har vi et bredt udvalg af 1-dags linser i enten fuldtids- deltids- eller fritidsabonnement. Vi er opdaterede på udviklingen inden for kontaktlinser, så du kun får de bedste produkter. Samtidig har vores specialister en stor ekspertise inden for området, så de kan give dig den bedste rådgivning, når du skal vælge kontaktlinser.

Skal jeg vælge endagslinser?

Endagslinser er nemme at bruge, fordi de bliver skiftet ud fra dag til dag. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om, at de bliver væk eller at de skal renses. 1-dags kontaktlinser kan være en god løsning, hvis du er meget fysisk aktiv. Endagslinser kan også være fordelagtige som en deltidsløsning, hvis du normalt bruger briller. Det betyder, at du kan bruge endagslinser, hvis du skal til et særligt arrangement, hvor du ikke har lyst til at have briller.