Få fleksibilitet med et fritidsabonnement på kontaktlinser

Når du vælger et fritidsabonnement på kontaktlinser, får du en løsning, der omfatter alt, hvad du har brug for, hvis du kun bruger linser en gang imellem og gerne vil skifte mellem briller og linser.

Få gratis briller, levering til døren og meget mere

Der er mange gode grunde til at vælge et fritidsabonnement hos Louis Nielsen. En af dem er, at du får et par gratis briller hvert år som en del af dit abonnement. Når du kun bruger kontaktlinser efter behov, er det vigtigt at have et par briller til alle de andre dage, så du også kan se klart, når du ikke bruger linser.

Med et fritidsabonnement får du:

  • Kontaktlinser til 10 dage pr. måned til lave priser f.eks:
  • Endagslinser fra 46 kr. pr. måned

Desuden får du en lang række fordele, som alle er inkluderet i abonnementet:

Gratis briller hvert år

Med et abonnement får du hvert år et par gratis briller, så du kan give dine øjne en pause fra linser eller skifte til briller, når du vil skifte stil (gælder ikke solbriller). Vælg stel fra prisgruppe 195 kr. til 795 kr. Hvis du vælger en dyrere prisgruppe, får du 795 kr. i rabat. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er inkluderet og vi giver desuden 25% loyalitetsrabat på alle andre glas og tillæg. Denne rabat stiger med 5% hvert år, du er abonnent (dog max 50%).

Gratis synstest, kontrol og sundhedstjek

Når du abonnerer på kontaktlinser hos os, får du hvert år en gratis synstest og kontrol af linserne. Og du får også et sundhedstjek af dine øjne hvert andet år. Vores optikere tjekker dine øjnes generelle sundhed ved bl.a. at tage et digitalt billede af din nethinde, som kan vise begyndende symptomer på visse øjensygdomme. Oplever du problemer mellem kontrollerne, tilbyder vi naturligvis gratis kontrol af dine øjnes sundhed og linser.

Gratis levering lige til døren

Som en del af dit abonnement får du dine linser leveret lige til døren hver tredje måned. Vi sender automatisk, uden du behøver at gøre noget, så du kommer aldrig til at stå og mangle linser eller løbe tør, når du mindst venter det.

Gratis tilpasning af linser og abonnement

Vores abonnement på kontaktlinser inkluderer gratis rådgivning, tilpasning og justering. Det vil sige, at hvis dit behov ændrer sig, ændrer vi styrke og linsetype gratis og tilbyder fri ombytning af linser til resterende periode. Du kan også altid frit ændre dit abonnement eller sætte det på pause.

Vi tilbyder desuden erstatning for ødelagte linser (for 3, 6 og 12 månedslinser er der en selvrisiko på kr. 398 pr. linse).

Gratis rensevæske med månedslinser

Månedslinser inkluderer gratis rensevæske (easyvision easypurpose/multipurpose), som du selv henter i butikken efter behov (max. 8 flasker á 380 ml pr. år).

Gratis oprettelse inkl. 30 dages fortrydelsesret

Når du opretter et abonnement på kontaktlinser hos os, koster det ikke noget. Vi har ingen oprettelsesgebyr af nogen art, og du får oven i købet 30 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at hvis du inden for de første 30 dage fortryder dit abonnement, koster det dig ikke noget.

50% rabat på solbriller

Som en del af dit abonnement på kontaktlinser får du 50% rabat på solbriller – både med og uden styrke. Rabatten gælder hele brillen, det vil sige, at du får halv pris på alle stel, glas og tillæg fra kun 195 kr.

Vilkår og betingelser

Samlede vilkår og betingelser for et abonnementLæs mere her