Kontaktlinser

Det er meget vigtigt, at du finder de kontaktlinser, der passer til dig og dine øjne, så du opnår maksimal komfort i din hverdag. Hos Louis Nielsen er vi specialiserede i at rådgive dig om, hvilke kontaktlinser du skal vælge, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning til dig. Er du i tvivl om, om du skal have kontaktlinser, eller bruger du briller, og har du lyst til at prøve en anden løsning, er du meget velkommen i din nærmeste Louis Nielsen forhandler.  

Hos Louis Nielsen har vi de mest fleksible løsninger til kontaktlinser   

Kontaktlinser er en meget fleksibel løsning, som du kan tilrettelægge efter dine behov. Nogen bruger kontaktlinser hver dag, nogen flekser mellem kontaktlinser og briller, og nogen bruger kun kontaktlinser, når de skal til særlige arrangementer, dyrke sport eller andet. Derfor kan du i Louis Nielsen få kontaktlinser i løssalg, som deltidsabonnement eller fultidsabonnement. Vi har garanteret en løsning, der passer til dig.

I vores kontaktlinseguide kan du få råd til, hvordan du vælger kontaktlinser.

Ellers kan du se finde vores forskellige abonnementstyper, sortiment og support på listen nedenfor.

Kontaktlinseguide_225x182

Kontaktlinseguide

Hos Louis Nielsen er vores fornemste opgave at hjælpe dig til at få en hverdag hvor du ser alt klart og tydelig, med maksimal komfort og masser af selvtillid. Vi tilbyder kontaktlinser i høj kvalitet, og vi tilstræber konstant, at det skal være så nemt og billigt som muligt at bruge kontaktlinser, derfor har vi lavet en guide til dig.

Abonnementer_225x182

Fuldtidsabonnementer

Et fuldtidslinseabonnement hos Louis Nielsen er en totalløsning, som omfatter alt det du har brug for som linsebruger. Med et fuldtidsabonnement får du leveret kontaktlinser til 360 dage om året. Vælger du et fuldtidsabonnement får du et par briller med enkeltstyrkeglas med gratis.

 

Deltidsabonnement_225x182

Deltidsabonnement

Deltidsabonnementet er til dig der ikke bruger kontaktlinser hver dag. Denne løsning er perfekt hvis din hverdag er delt op i dage hvor du har brug for kontaktlinser og dage hvor du ikke har brug for dem. Et deltidsabonnement hos Louis Nielsen giver dig 1-dagskontaktlinser til 1 ud af 3 dage eller 2 ud af 3 dage. Læs mere om vores deltidsabonnement her

kontantsalg_225x182

Kontantsalg

Går du normalt med briller, men har brug for kontaktlinser til forskellige lejligheder, som fester og andre arrangementer, kan du købe dine linser i kontantsalg. Med kontantsalg har du kontaktlinser, som du kan bruge når du skal være spontan, dyrke motion, eller bare have lyst til noget anderledes. Læs mere om kontantsalg af kontaktlinser her.

Kontaktlinsesortiment_225x182

Linsesortiment

Ligesom briller kan du få kontaktlinser med forskellige egenskaber, så du får det optimale syn og maksimale komfort. Kontaktlinser kan både fås som månedslinser, endagslinser eller flerstyrke linser mm. Vi vil meget gerne rådgive dig om kontaktlinser, så du får den bedst mulige løsning til dit syn. Se vores store udvalg af kontaktlinser her.

Abonnement support

Tegner du et kontaktlinseabonnement hos Louis Nielsen står vi til rådighed, hvis du har brug for support til dit abonnement.

Her på siden kan du finde kontaktoplysninger til Louis Nielsens abonnement support