Kontaktlinser

Kontaktlinseguide_225x182

Kontaktlinseguide

Hos Louis Nielsen er vores fornemste opgave at hjælpe dig til at få en hverdag hvor du ser alt klart og tydelig, med maksimal komfort og masser af selvtillid. Vi tilbyder kontaktlinser i høj kvalitet, og vi tilstræber konstant, at det skal være så nemt og billigt som muligt at bruge kontaktlinser, derfor har vi lavet en guide til dig.

Abonnementer_225x182

Fuldtidsabonnementer

Et fuldtidslinseabonnement hos Louis Nielsen er en totalløsning, som omfatter alt det du har brug for som linsebruger. Med et fuldtidsabonnement får du leveret kontaktlinser til 360 dage om året. Vælger du et fuldtidsabonnement får du et par briller med enkeltstyrkeglas med gratis.

 

Deltidsabonnement

Deltidsabonnementet er til dig der ikke bruger kontaktlinser hver dag. Denne løsning er perfekt hvis din hverdag er delt op i dage hvor du har brug for kontaktlinser og dage hvor du ikke har brug for dem. Et deltidsabonnement hos Louis Nielsen giver dig 1-dagskontaktlinser til 1 ud af 3 dage eller 2 ud af 3 dage. Læs mere om vores deltidsabonnement her

kontantsalg_225x182

Kontantsalg

Går du normalt med briller, men har brug for kontaktlinser til forskellige lejligheder, som fester og andre arrangementer, kan du købe dine linser i kontantsalg. Med kontantsalg har du kontaktlinser, som du kan bruge når du skal være spontan, dyrke motion, eller bare have lyst til noget anderledes. Læs mere om kontantsalg af kontaktlinser her.

Kontaktlinsesortiment_225x182

Linsesortiment

Ligesom briller kan du få kontaktlinser med forskellige egenskaber, så du får det optimale syn og maksimale komfort. Kontaktlinser kan både fås som månedslinser, endagslinser eller flerstyrke linser mm. Vi vil meget gerne rådgive dig om kontaktlinser, så du får den bedst mulige løsning til dit syn. Se vores store udvalg af kontaktlinser her.