Alt om SuperDigital flerstyrkeglas

Klik på fanerne og få mere at vide om, hvad SuperDigital flerstyrkeglas kan gøre for dig. 

Brilleglas til en digital verden

Digitale skærme er en stor del af vores hverdag, uanset om det er mobil, tablet, computerskærm eller andre digitale enheder. Og for personer, der har svært ved at fokusere på genstande tæt på, kan det være en udfordring at kigge på digitale skærme en hel dag. Vores SuperDigital flerstyrkeglas giver et komfortabelt og naturligt syn til de personer, som har brug for forskellige styrker til kort og lang afstand.

I modsætning til traditionelle flerstyrkeglas har SuperDigital glas en speciel digital zone, der tilpasser sig den måde, som du typisk holder din enhed på. Når du kigger på en smartphone, holder du den anderledes (som regel tættere på og højere oppe), end når du læser en bog eller avis. Og derfor bruger du dine øjne forskelligt afhængig af, hvad du kigger på.

Med SuperDigital er overgangen fra en afstand til en anden nemmere og føles mere naturlig for dit syn. Det giver dig mulighed for nemt og bekvemt at skifte mellem at læse en bog eller avis til at tjekke din smartphone og til at se TV, og du behøver derfor ikke vippe hovedet for at se klart.

Du kan få SuperDigital flerstyrkeglas med vores 2for1. Du betaler kun for det dyreste par briller, andet par er gratis. Se vores tilbud og kampagner og få mere at vide.